Επίσημος λογαριασμός Θεοδωρακισμού στο FB



Ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας ότι ο επίσημος λογαριασμός του Θεοδωρακισμού στο Facebook είναι o κάτωθι:


και μπορείτε να τον επισκέπτεστε απευθείας πατώντας το banner που βρίσκεται πάνω δεξιά στο ιστολόγιο, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. 



Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού / Τheoorakism


Σχόλια

  1. Σπίθα Νέας Ιωνίας - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6:21 π.μ.

    Αγαπητοί φίλοι - συμπατριώτες,

    Για να προχωρήσουμε παραπέρα έως ότου διώξουμε από την Πατρίδα μας την ξένη ακρίδα, θα πρέπει να ξαναβαφτίσουμε τις λέξεις «Ελευθερία», «Ανεξαρτησία», «Δημοκρατία», «Ισότητα», «Δικαιοσύνη». Τις λέξεις «Έθνος», «Ελλάδα», «Ελληνικότητα». Να ξαναβρούμε το νόημα της Ελληνικής Παιδείας, του Ελληνικού Πολιτισμού και του Ελληνικού Ήθους. Των λέξεων «Εθνική Υπερηφάνεια» και «Πατρίδα». Οι ξένοι και τα όργανά τους μας έχουν μολύνει τις έννοιες «Αλήθεια», «Ειλικρίνεια», «Τιμιότητα», «Ευγένεια», «Σεβασμός», «Αλληλεγγύη», «Φιλοξενία».

    Είμαστε πανταχόθεν περικυκλωμένοι από ένα Κύκλωπα που το λένε Ψέμα και που περιμένει τον Οδυσσέα να του βγάλει το κτηνώδες του Μάτι. Και ο Οδυσσέας δεν είναι άλλος παρά όλοι εσείς. Εμείς όλοι, οι Ανεξάρτητοι, οι ανένταχτοι και αντίθετοι σ' αυτόν τον σάπιο κόσμο που μας πνίγει.

    Μίκης Θεοδωράκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.