O Θεοδωράκης που ονειρεύονται ΔΕΝ υπάρχει...




Με έκπληξη ακούσαμε χθες τον κ.Βενιζέλο στην εκπομπή "Ανατροπή" να αφήνει υπονοούμενα για τον Μίκη Θεοδωράκη όσον αφορά την προεδρία της Δημοκρατίας. 

Συγκεκριμένα υπονόησε ότι η συγκυβέρνηση θα μπορούσε να τον προτείνει. Αλλιώς δεν θα ανέφερε εντέχνως το όνομά του.

Διευκρινίζουμε ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να απαντάμε για λογαριασμό του Μίκη Θεοδωράκη (όπως και κανένας άλλος εκτός απ' τον ίδιο) αλλά ως συντελεστές του Θεοδωρακισμού θεωρούμε ότι οι δηλώσεις του κ.Βενιζέλου είναι απαράδεκτες, υποκριτικές και κυρίως ανήθικες. 


Γι' αυτό και παίρνουμε δημόσια θέση.

Θεωρούμε ότι το θράσος του κ.Βενιζέλου - και όσων άλλων απεργάζονται τέτοια αρρωστημένα σενάρια - περισσεύει.

Φαίνεται ότι όλοι αυτοί οι κύριοι του πολιτικού, δημοσιογραφικού και επιχειρηματικού κατεστημένου, θέλουν έναν Θεοδωράκη γλάστρα. Έναν Θεοδωράκη μουσείο. Έναν τέτοιον Θεοδωράκη θα μπορούσαν να αγαπήσουν, διότι ένας τέτοιος Θεοδωράκης θα τους ήταν χρήσιμος, ένας τέτοιος Θεοδωράκης δεν θα τους ενοχλούσε και ένας τέτοιος Θεοδωράκης θα τους βόλευε και θα τους εξυπηρετούσε, πάρα πολύ καλά.

Τους ενημερώνουμε ότι αυτός ο Θεοδωράκης που ονειρεύονται δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε ποτέ.

Τους ενημερώνουμε και τους θυμίζουμε επίσης ότι ο Θεοδωράκης το 2010 ίδρυσε Κίνημα εναντίον τους και εναντίον της πολιτικής που ακολουθούν και υπηρετούν πιστά.

Ντροπή τους που επιδιώκουν να εμπλέξουν τον Μίκη Θεοδωράκη σε παιχνίδια που είναι προϊόντα πολιτικής συναλλαγής, ώστε να γλυτώσουν τον βαρύ πέλεκυ του λαού και την τελεσίδικη κρίση της ιστορίας, η οποία θα τους καταδικάσει με τον χειρότερο τρόπο, για τα έργα, τις μέρες τους και για το σημείο στο οποίο έφτασαν την πατρίδα μας.


Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού

10/12/2013


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.