Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ

*Για το παρακάτω μεγάλο θέμα του πλούτου της Ελλάδας ελπίζουμε να ξεκινήσει άμεσα ένας μακρύς και γόνιμος διάλογος στην κοινωνία αλλά και το διαδίκτυο.




Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ

Αποτελεί το σπουδαιότερο όπλο στην κατεύθυνση της απεξάρτησης του ελληνικού λαού από την ηγεμονία των ξένων. Γιατί είναι άλλο να στηρίζεις την πολιτική σου με βάση την αίσθηση ότι είσαι φτωχός και άλλο να τη στηρίζεις στη βεβαιότητα ότι είσαι πλούσιος. Και το ερώτημα είναι, γιατί στο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ λείπει κάθε αναφορά στην προβολή του υποθαλάσσιου πλούτου και της ΑΟΖ; Αφού είναι βέβαιο ότι οι ξένοι προστάτες μάς απαγορεύουν να μιλάμε γι’ αυτό. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του καθηγητή Μπάτση που ξεκίνησε την προσπάθεια για την αποκάλυψη του ορυκτού μας πλούτου, του οποίου το βιβλίο («Ο ορυκτός πλούτος» - 1950) κατασχέθηκε και καταστράφηκε και ο ίδιος εκτελέστηκε μαζί με τον Μπελογιάννη. Έκτοτε έχει σταματήσει κάθε σχετική προσπάθεια και αναφορά στο θέμα αυτό. Όπως έγινε το ίδιο με τον ιδιαίτερο πλούτο της γης και της κτηνοτροφίας μας και την εξαφάνιση ειδών ζώων και φυτών που υπήρχαν επί χιλιάδες χρόνια.

Εμείς προσπαθήσαμε να αποκαλύψουμε και να αναδείξουμε όλα αυτά με τη βοήθεια ειδικών επιστημόνων οργανώνοντας και μια ειδική εκδήλωση στο θέατρο του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης».

Ο πλούτος αυτός σε βάθος 50 χρόνων υπολογίζεται σε πάνω από 30 τρισεκατομμύρια ευρώ. Δεν χρειαζόμαστε λοιπόν οικονομική βοήθεια αλλά μόνο συνεργασία για την εκμετάλλευση όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας που τις συνοψίσαμε σε 10 κοινοπραξίες. Με την πεποίθηση ότι προσφέρουμε ένα πολύτιμο όπλο στα χέρια του λαού για να απαλλαγεί από τα χρέη και γενικά τις οικονομικές εξαρτήσεις. Αυτή κατά τη γνώμη μας είναι το πρώτο μεγάλο και αποφασιστικό βήμα για να σπάσουμε οριστικά την ξένη εξάρτηση δηλ. το ισχύον ΣΥΣΤΗΜΑ και να αποκτήσουμε την Εθνική μας Ανεξαρτησία.

Όλα αυτά μας κάνουν να πιστεύουμε ότι η παράλειψη  (το θάψιμο) από τον ΣΥΡΙΖΑ του παράγοντα «εθνικός πλούτος» αποκαλύπτει ότι η πράξη αυτή δηλώνει στους ξένους Εξουσιαστές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σέβεται τους λόγους για τους οποίους δεν μας θέλουν πλούσιους δηλαδή οικονομικά και πολιτικά ανεξάρτητους και ότι θα πολιτευθεί μέσα στα πλαίσια και τους όρους στους οποίους έχουν καταδικάσει τη χώρα μας από το 1950 δηλαδή στο παρόν Σύστημα Εξουσίας.

Εδώ μπαίνει ένα ερώτημα: Γιατί το κάνουν αυτό οι προτέκτορες; Μόνο και μόνο για να παραμείνουμε ψωροκώσταινα, εξαρτημένοι βασικά οικονομικά και στη συνέχεια πολιτικά κι από κει ολοκληρωτικά, όπως συμβαίνει επί δυο αιώνες;

Η τελευταία τους κίνηση με τα μνημόνια αποκαλύπτει τον κύριο λόγο για τον οποίο έχουν καταντήσει τη χώρα μας προτεκτοράτο νεοαποικιακού τύπου. Κι αυτός είναι η πρόθεσή τους να λεηλατήσουν τον ορυκτό μας πλούτο, αρχής γενομένης από τους υδρογονάνθρακες που υπάρχουν μέσα στα σύνορα της ελληνικής ΑΟΖ. Γι’ αυτό το πρώτο βήμα είναι να μας απαγορεύσουν να ανακηρύξουμε τη δική μας ΑΟΖ, όπως το έχουν κάνει όλα ανεξαρτήτως των υπόλοιπα κράτη. Όμως το μεγάλο βήμα που θα τους ανοίξει διάπλατα τις πόρτες της λεηλασίας είναι η εξόντωση του ελληνικού λαού ως υπεύθυνης δύναμης, ικανής να προστατεύσει τα εθνικά μας συμφέροντα. Ολόκληρη η πολιτική της Τρόικα από την αρχή έως σήμερα αποδεικνύει την μεθοδικότητα των πιστωτών-προτεκτόρων με την οποία οδηγείται ο ελληνικός λαός με όπλα το Σοκ και Δέος στην απώλεια της προσωπικής και εθνικής του ιδιοσυστασίας.

Τώρα λ.χ. με πρόσχημα τη φορολόγηση χτυπούν την κατοικία με στόχο να μεταβάλουν τους ιδιοκτήτες σε ενοικιαστές μέσα στο δικό τους σπίτι. Όμως η απόκτηση Κατοικίας για τον Έλληνα είναι κάτι παραπάνω από μια οικονομική πράξη, γιατί αποτελεί ιστορική παράδοση, πολιτιστικό κεκτημένο και βασική αρχή προσωπικής ανεξαρτησίας. Όπως επίσης και μορφή άμυνας στις αντιδραστικές δυνάμεις κοινωνικής καταπίεσης.
            
Μπορούμε να παρομοιάσουμε το φαινόμενο αυτό με ένα σαλιγκάρι στο οποίο επιχειρείται να αφαιρεθεί το προστατευτικό του κέλυφος. Με άλλα λόγια ζούμε την επιχείρηση με την οποία κάποιοι επιδιώκουν να κάνουν τους Έλληνες πολίτες γυμνοσάλιαγκες, για να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στο στόχο τους, δηλαδή στη μεταλλαγή του λαού μας σε μια απροστάτευτη, πειθαρχική και ακίνδυνη μάζα ανθρώπων.

Χτυπούν μεθοδικά στον πυρήνα της εθνικής συνείδησης και του ψυχικού και ηθικού δυναμισμού, ώστε μια μέρα να μην είναι ο λαός αυτός σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό του, τη χώρα του και τα συμφέροντά του. Τότε θα χαράξουν οι ίδιοι τα όρια της ελληνικής ΑΟΖ, μιας και θα είναι απολύτως βέβαιοι ότι μπορεί να μας λεηλατούν ανενόχλητοι, αφού ο λαός μας θα έχει μεταβληθεί σε έναν άβουλο και πειθαρχικό παρατηρητή.
            
Για όλους αυτούς τους λόγους θεωρούμε ότι το παρόν ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ έχει αναδειχθεί στον μεγαλύτερο κίνδυνο για το ελληνικό Έθνος και όσοι συμμετέχουν με τον α ή τον β τρόπο είναι συνένοχοι και θα δώσουν λόγο στην Ιστορία.
            
Γι’ αυτό θεωρούμε την απόρριψη ή ακόμα και την αποσιώπηση της ΑΟΖ ως ένα τεστ, από το οποίο κρίνεται η στάση του α ή του β παράγοντα ή κόμματος. Εάν δηλαδή από πολιτική μυωπία ή πολιτικό αρριβισμό συμμετέχουν στη διαδικασία της βιολογικής, ηθικής και ιστορικής εξόντωσης του ελληνικού λαού με κορωνίδα τη λεηλασία της χώρας.
            
Με σύμβολο την κλοπή των ελληνικών μαρμάρων η λεηλασία μαζί με τις αμέτρητες συμφορές που μας έχουν προκαλέσει, χαρακτηρίζουν τη στάση των μεγάλων λαών της Ευρώπης, που όλες οι πολιτικές δυνάμεις πλην του ΚΚΕ θεωρούν ως μεγάλους μας φίλους και προστάτες της χώρας μας..

Όμως αυτό που ζούμε τώρα με τα Μνημόνια, τη λιτότητα και την περιφρονητική συμπεριφορά των άσπονδων φίλων μας, πολύ φοβόμαστε ότι θα μας οδηγήσει σε ένα συντριπτικό, τελικό-τελειωτικό χτύπημα, με αποτέλεσμα να προσβληθούν ανεπανόρθωτα τα θεμέλια του ελληνισμού, που ως σήμερα άντεξαν σε τρομερές επιθέσεις επί τρεις χιλιάδες χρόνια.

Θα πρόκειται δηλαδή για το μεγαλύτερο έγκλημα απ’ όσα έχουν διαπραχθεί ως σήμερα εις βάρος του ελληνικού λαού και του ελληνικού έθνους.

Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού

Σχόλια

  1. Συμφωνώ με τις διαπιστώσεις.

    Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Ποια είναι η πρόταση;

    Τί πρέπει να κάνουμε ως έθνος; Όλοι έχουν πλέον συμβιβαστεί, τα κόμματα καπελώνουν κάθε ανεξάρτητη κίνηση. Και τη Σπίθα απ' ότι έχω καταλάβει τα κόμματα τη διέλυσαν.

    Τί μπορούμε να κάνουμε εμείς που δεν υποτασόμαστε στη λογική των κομμάτων;

    Θα με ενδιέφερε να μάθω τη γνώμη του "θεοδωρακισμού".

    Σας ευχαριστώ
    Μάριος Στράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κ.Μάριε Στράτε, η γνώμη του Θεοδωρακισμού είναι να εφαρμοστεί η στρατηγική και η ριζοσπαστική πρόταση της ΣΠΙΘΑΣ, που είναι η παρακάτω:

    http://theodorakism.blogspot.gr/2013/11/blog-post_3.html

    Το πως θα γίνει αυτό είναι το ερώτημα.

    Απάντηση: Θα γίνει αν συσπειρωθεί ο Ελληνικός λαός σε ένα μεγάλο παλλαϊκό αντιμνημονιακό μέτωπο. Το Μέτωπο ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ που δυστυχώς χτυπήθηκε και ακυρώθηκε απ' τον ΣΥΡΙΖΑ και το σύστημα εξουσίας, όχι μια, αλλά δύο φορές.

    Σας παραπέμπουμε για το μέτωπο ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ στο παρακάτω link που περιλαμβάνει όλα τα κείμενα.

    http://theodorakism.blogspot.gr/search/label/%CE%95%CE%9B.%CE%9B%CE%91.%CE%94.%CE%91

    Ευχαριστούμε για την ερώτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εθνικός πλούτος της Ελλάδας είναι το έργο του Μίκη. Αυτός ο πλούτος θα είναι αιώνιος. Για τον ορυκτό πλούτο τα πράγματα είναι αμφίβολα, ειδικά μετά την πτώση της τιμής του πετρελαίου. Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.