Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΣΜΟΣ ΈΣΠΑΣΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ 100.000 ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΣΕΛΙΔΑΣ!



Αγαπητοί αναγνώστες, συναγωνιστές και φίλοι,

Είναι μεγάλη η χαρά και η ικανοποίησή μας σήμερα.

Ο Θεοδωρακισμός/Theodorakism, ένα ιστολόγιο - ιστοσελίδα προς τιμήν του σπουδαιότερου Έλληνα σε ολόκληρο τον πλανήτη, Μίκη Θεοδωράκη, έφτασε τις 100.000 προβολές σελίδας, με συνεχώς αυξανόμενη τάση!

Η προσπάθειά μας αυτή, όπως φαίνεται και απ' τα αναλυτικά στατιστικά στοιχεία που διατηρούμε απ' την στιγμή που κατοχυρώσαμε το domain theodorakism.gr, αγκαλιάστηκε από πάρα πολλούς ανθρώπους, γνωστούς και άγνωστους όπως επίσης και απ' τον ίδιο τον Μίκη Θεοδωράκη.

Οι 100.000 προβολές σελίδας αντιστοιχούν σε περίπου 40.000 "μοναδικούς επισκέπτες", πράγμα που σημαίνει ότι ο Θεοδωρακισμός μπήκε στο σπίτι περίπου 40 χιλιάδων οικογενειών, από ολόκληρο τον κόσμο και κυρίως απ' τις χώρες που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα.

Ελλάδα 79088
Ηνωμένες Πολιτείες 10682
Ρωσία 4087
Κύπρος 1092
Γερμανία 1078
Γαλλία 938
Νότια Αφρική 610
Ηνωμένο Βασίλειο 561
Τσεχική Δημοκρατία 486
Ολλανδία 379

Όλα αυτά μας δίνουν πολύ μεγάλη δύναμη για να συνεχίσουμε. Παράλληλα όμως μας γεμίζουν με πολύ μεγάλη ευθύνη και βάρος.

Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες και τους συνεργάτες.

Ευχαριστούμε μέσα απ' την καρδιά μας τον Μίκη Θεοδωράκη, για τις συμβουλές, την ουσιαστική στήριξη και ενεργή συμμετοχή του και για την αγάπη με την οποία περιέβαλε την ανιδιοτελή αυτή προσπάθειά μας, απ' την πρώτη στιγμή.

Υποσχόμαστε ότι δεν θα σταματήσουμε ποτέ να προβάλλουμε και να αναλύουμε όπου μπορούμε και όπως μπορούμε, το έργο και την σκέψη του Μίκη Θεοδωράκη, οι ιδέες του οποίου για μια αναγεννημένη Ελλάδα σε όλους τους τομείς, θεωρούμε ότι είναι οι μοναδικές που μπορούν να δώσουν οριστική λύση στην αέναη προσπάθεια του Ελληνισμού για πρόοδο, ευημερία και αξιοπρέπεια. 

Aξίζει να σημειώσουμε ότι οι 100.000 προβολές σελίδας του Θεοδωρακισμού, σχεδόν συμπίπτουν χρονικά με την δημόσια στήριξη του Μίκη Θεοδωράκη προς το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΙΘΩΝ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α, μια πατριωτική αντιστασιακή κίνηση που αγωνίζεται για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Πατριωτική - Πολιτιστική Αναγέννηση και απηχεί πλήρως τις απόψεις του Μίκη Θεοδωράκη. Κίνηση με την οποία ο Θεοδωρακισμός έχει άμεση και αλληλένδετη σχέση.

Σας ευχαριστούμε θερμά
Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.