ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ "ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ/ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑΖΙΣΜΟΣ"



Ο Μίκης Θεοδωράκης καταθέτει ως μάρτυρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής





Tο  αντιεξουσιαστικό αντιφασιστικό στέκι ΔΙΣΤΟΜΟ  καλεί στην συγκέντρωση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας  08.00 και πορεία προς τις φυλακές Κορυδαλλού.

Η Κομμουνιστική Επαναστατική Δράση και το περιοδικό AvantGarde καλούν στην συγκέντρωση και την πορεία στο γήπεδο της Προοδευτικής (Γεωργίου Λαμπράκη & Χρ. Σμύρνης) στις 8 πμ.

Η Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε στηρίζει και συμμετέχει στην αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία για την πρώτη μέρα της δίκης των φασιστών της Χρυσής Αυγής την Δευτέρα 20 Απριλίου στις 8 πμ στο γήπεδο της Προοδευτικής (Γρηγορίου Λαμπράκη και Χρυσοστόμου Σμύρνης)

Καλούν και συμμετέχουν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΣΕΚ,  η ΟΚΔΕ στη γήπεδο της Προοδευτικής, η Λαϊκή Αντίσταση ΑΑΣ (μλ-ΚΚΕ) καλεί σε συμμετοχή στις συγκεντρώσεις.

Οι ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ ΟΤΑ, ΟΕΝΓΕ, Γ ΕΛΜΕ Αθήνας έχουν ανακοινώσει στάση εργασίας από τις 07:30 έως τις 11:30 και καλούν σε συμμετοχή στην διαδήλωση στο γήπεδο της προοδευτικής. Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Ομίλου Επιχειρήσεων INTRACOM στηρίζει και καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση επίσης στο γήπεδο της Προοδευτικής.

Σε συγκέντρωση στις 8 το πρωί στην πλατεία Δαβάκη, στο Περιβολάκι στη Νίκαια στις 20 Απρίλη καλούν εργατικά σωματεία και ομοσπονδίες από τον χώρο του ΠΑΜΕ. Κύρια καλούν και θα συμμετάσχουν το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Αττικής και το Συνδικάτο Εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας. Το Συνδικάτο Μετάλλου καλεί κάθε συνδικαλιστική οργάνωση, κάθε μαζικό φορέα, κάθε εργαζόμενο σε μαζική συμμετοχή και σε στήριξη της κινητοποίησης. Σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση καλεί το Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Το ΜΕΤΑ (Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή), καλεί τους εργαζομένους και τα συνδικάτα να συμμετάσχουν στη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ και στην αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από τις Φυλακές Κορυδαλλού (Δημαρχείο Κορυδαλλού, Γρηγορίου Λαμπράκη 240), στις 8 πμ., κατά την έναρξη της δίκης για τη «Χρυσή Αυγή».

Η ένωση γονέων δήμου Κορυδαλλού καλεί σε συγκέντρωση το πρωί, μαζί με τον δήμο Κορυδαλλού που με απόφαση του θα είναι κλειστά τα σχολεία την Δευτέρα. Επίσης ο δήμος Κορυδαλλού θα είναι κλειστός την ίδια μέρα σαν διαμαρτυρία για την εκδίκαση της υπόθεσης στις φυλακές Κορυδαλλού με αίτημα να μην γίνει η δίκη στον χώρο των φυλακών λόγω της γειτνίασης με σχολεία.

Επίσης με επίσημη αντιπροσωπεία συμμετέχει η Βρετανική αντιφασιστική οργάνωση Unite Against Fascism.

Πηγή: ormantifa.wordpress.com/

Σχόλια