ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΠΙΘΩΝ



To ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΙΘΩΝ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α χαιρετίζει το νέο μεγαλειώδες κάλεσμα του Μίκη Θεοδωράκη για επανενεργοποίηση της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ και επίσημα, παρότι δεν σταμάτησε ποτέ τον αγώνα του για Εθνική Ανεξαρτησία – Λαϊκή Κυριαρχία και Πατριωτική/Πολιτιστική Αναγέννηση.

ΣΠΙΘΕΣ


Καλούμε τους απλούς πολίτες που συμφωνούν με τα προτάγματα της ΣΠΙΘΑΣ και επιθυμούν να αγωνιστούν για να τα πραγματοποιήσουν, να ιδρύσουν επιτροπές πρωτοβουλίας (Σπίθες) ανα τις περιοχές που διαμένουν ή εργάζονται και να πυκνώσουν τις γραμμές του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΙΘΩΝ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.

ΜΕΤΩΠΟ

Η νέα, τιτάνια και δύσκολη προσπάθειά μας, θα επικεντρωθεί στην δημιουργία ενός ΠΑΛΛΑΙΚΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ & ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ αντίστασης, το οποίο πρέπει να συσταθεί το συντομότερο, ώστε να κρατήσει όρθιο τον λαό μας στους πολύ δύσκολους καιρούς που ακολουθούν άμεσα και σε εθνικό ​​και σε κοινωνικό επίπεδο.

Η προσπάθεια της δημιουργίας του Μετώπου ξεκίνησε το 2011 με πρωτεργάτη τον Μίκη Θεοδωράκη και τις Σπίθες και κορυφώθηκε την 12η Φεβρουαρίου του 2012, για να προδοθεί και να καπελωθεί έπειτα απ' τον (μνημονιακό πια) ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΓΩΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Καλούμε τους απλούς πολίτες που επιθυμούν να αγωνιστούν για μια Ελλάδα ανεξάρτητη, περήφανη και δυνατή, να επικοινωνήσουν με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΙΘΩΝ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α για να χαράξουμε άμεσα τις μορφές, την τακτική και την στρατηγική του αγώνα μας.

Με αφορμή το γεγονός αυτής τής επαναφοράς, σημειώνουμε πως (όπως έχει υπογραμμίσει επανειλημμένως και ο Μίκης Θεοδωράκης) η χρήση της έννοιας του ΠΑΛΛΑΙΚΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ & ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για προεκλογικούς σκοπούς, δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό νόημα του Μετώπου αυτού και το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί σύγχυση στον Λαό.

Όσοι θέλουν πράγματι να συμβάλλουν στη δημιουργία αυτού του Μετώπου, καλούνται να το πράξουν έξω από κοινοβουλευτικές διαδικασίες, καθώς αυτές νομιμοποιούν και προσφέρουν Δημοκρατικό άλλοθι στις κατοχικές δυνάμεις, που χρησιμοποιούν το κοινοβούλιο για να νομιμοποιούν τη δική τους βούληση, αντί αυτής τού (κατά το Σύνταγμα, κυρίαρχου) Λαού.

Καλούμε τις συλλογικότητες που πιστεύουν στα ίδια με εμάς πατριωτικά οράματα να ξεκινήσουμε το γρηγορότερο τις συνομιλίες για την δημιουργία του Μετώπου.


ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΙΘΩΝ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α
26/8/2015

blog: 


e-mail: 


Σχόλια