Γράφει ο ...Σπινθήρας: Έλληνες, Τούρκοι κι Ιταλοί και Βέλγοι γαλακτοπαραγωγοί...



Με βίντεο έρχομαι και σήμερα φίλοι μου. Μου αρέσει αυτού του είδους η επαφή. Εικόνα και Ήχος... Μαγεία. Όταν μάλιστα είναι στη διάθεση της Ενημέρωσης, αποκτά άλλη σημασία. Να, όπως το παρακάτω βίντεο, όπου γαλακτοπαραγωγοί βρίσκονται απέναντι στα ΜΑΤ και τις "ύδρες", και διαμαρτύρονται στις Βρυξέλλες (Βέλγιο) για τη τιμή του γάλατος!

Ξέρετε, αυτοί οι Έλληνες αγρότες οι τεμπέληδες που υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα και εκμεταλλεύονται τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις για να κάθονται και να απεργούν στην Εθνική Οδό και να χύνουν τα γάλατα στον δρόμο διαμαρτυρόμενοι... Αυτοί οι ίδιοι οι τεμπελχανάδες είναι. Πήγαν στον ευρωπαϊκό παράδεισο του Βελγίου και κάνουν φασαρίες. Αει να χαθείτε παλιοΈλληνες, δεν έχετε το θεό σας. Σε όλη την Ευρώπη φασαρίες κάνετε και απεργείτε...! 

Διότι δεν μπορεί, ο Βέλγος, ο Ευρωπαίος, που δεν χρωστά, που δεν έχει ανεργία, που δεν γνωρίζει κρίση, που έχει άξιους πολιτικούς και υγιές Κεφάλαιο, να έχει παράπονα στον αγροτικό τομέα! Εγώ φίλοι μου το βελγικό τυράκι μου το αγοράζω μια χαρά, καθαρό-καθαρό, με την ελκυστική συσκευασία του, τακτοποιημένο άριστα στο ράφι του μεγαλο-σούπερ μάρκετ μου και δεν μπορώ να καταλάβω τι παράπονο έχει αυτός ο γαλακτοπαραγωγός και διαμαρτύρεται και απεργεί! Τι λόγο έχει να απεργεί; Κι αν έχει ο Βέλγος, μήπως τελικά έχει λόγο και ο Έλληνας; Κι αν έχει κι ο Έλληνας, μήπως τελικά τα προβλήματα δεν απέχουν και πολύ από τη μία άκρη της Ευρώπης στην άλλη; Κι αν τα προβλήματα είναι κοινά, ποιος τα δημιουργεί; Δεν πιστεύω να επηρεάζει η αγροτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ, την αγροτική πολιτική του Βελγίου! Δε πιστεύω οι Έλληνες συνδικαλιστές και εργατοπατέρες να ξεσηκώνουν τους παραγωγούς στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες!

Αυτή είναι η διαφορά στην διαδικτυακή εποχή μας φίλοι μου. Η ενημέρωση είναι άμεση και σφαιρική. Τέτοια πλάνα δεν θα σας τα δείξει το Μέγκα! Παρά μόνο θα βρίζουν τους Έλληνες παραγωγούς που απεργούν και διαμαρτύρονται επειδή -θα πει ο Πρετεντέρης- "τρώνε τις επιδοτήσεις"... και θα λέει ο ελληνάκος, που ενημερώνεται ΜΟΝΟ από Μέγκα και απο ΣΚΑΙ: "Άντε να χαθείτε τεμπέληδες αγρότες..." και τα βάζει με τους αγρότες, και βουλιάζει στον μεσοαστικούλη καναπεδάκο του και αδυνατεί όταν έρθει η κρίσιμη στιγμή να ΕΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, μπας και κάνει καμία επανάσταση να δείξει τα δόντια του απέναντι στους πραγματικούς υπεύθυνους...

Και ψηφίζονται μνημόνια, και υπομένουμε τα Μνημόνια, και ανεβαίνουν πάνω "αριστερές" κυβερνήσεις, και συνεχίζουν τα Μνημόνια, και μας δουλεύουν κανονικότατα όλους με στημένες εκλογές, και συνεχίζουν να μας χωρίζουν στους μεν και στους δε, και αδυνατούμε να συνεννοηθούμε μαζικά, και αδυνατούμε να Αντισταθούμε αποτελεσματικά, και...

"...περνούσαν και περνούσανε τα τραμ, νταραντατάμ νταραντατάμ...."

Ο Σπινθήρας
info@theodorakism.gr

http://www.rtbf.be/video/detail_agriculteurs-confrontation-avec-la-police?id=2041203
Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για να μεταφεθείτε στο βίντεο

Σχόλια