Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΜΑΖΙΚΟ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΙΣ 21 ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ!



Αγαπητοί αναγνώστες του Θεοδωρακισμού,

Ο Θεοδωρακισμός στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το επερχόμενο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της 21ης του Γενάρη στο Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης.

Καλούμε τον κόσμο να δώσει ΜΑΖΙΚΟ - ΠΑΛΛΑΙΚΟ «παρών»! 

Οι ΣΠΙΘΕΣ της Θεσσαλονίκης θα είναι εκεί και ήδη εργάζονται νυχθημερόν. 

Να δώσουμε βροντερή απάντηση στο σύστημα που απεργάζεται με προβοκάτσιες της αποτυχία του συλλαλητηρίου. Να δώσουμε βροντερή απάντηση σε όσους θέλουν να ταυτίσουν τους συμμετέχοντες με την ακροδεξιά, την Χρυσή Αυγή και την εθνικοφροσύνη! Να γίνει το συλλαλητήριο μαζικότερο απ' το αντίστοιχο του 1992.

Όποιος πιστεύει ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική και όποιος πιστεύει ότι τα Σκόπια δεν πρέπει επ' ουδενί να φέρουν με κανέναν τρόπο το ιερό αυτό όνομα του Ελληνισμού, να δώσει το «παρών»! Όποιος πιστεύει - κόντρα στο σύστημα - ότι το θέμα δεν πρέπει να κλείσει άρον άρον όπως επιθυμούν οι προστάτες μας, να δώσει το «παρών»! 

Όποιος συγκινείται ακόμα απ' το δάκρυ του Κωνσταντίνου Καραμανλή που είχε δηλώσει ότι "δεν υπάρχει παρά μια Μακεδονία και η Μακεδονία αυτή είναι Ελληνική", να δώσει το «παρών». 

Όποιος πιστεύει ότι το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών του 1992 όπου πήρε την απόφαση για μια εθνική κοινή γραμμή πλεύσης, σε μια ονομασία που δεν θα περιέχει τη λέξη «Μακεδονία» ή παράγωγά της, ισχύει ακόμα και η απόφαση αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη, να δώσει βροντερό «παρών».

Καλούμε τους Θεοδωρακιστές, τους Σπιθίτες, τους Μακεδόνες και συνολικά τον Ελληνικό λαό, στις 21 του Γενάρη να δώσουν προς όλες τις κατευθύνσεις την βροντερή εθνική και πατριωτική απάντηση που αρμόζει στο Ελληνικό Έθνος και στην ιστορία των Ελλήνων.

Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού / Theodorakism


Σχόλια