Γράφει ο ...Σπινθήρας: Λερώνετε τον Μίκη και ξεπλένετε τους νεοναζί!


Διαβάζω σήμερα την παρακάτω είδηση:
"...Καταδρομική επίθεση έκανε ομάδα χρυσαυγιτών σήμερα περίπου στις 7 μ.μ. στο «Χώρο Φαβέλα», στην οδό Ναυάρχου Βότση 11 στον Πειραιά, τραυματίζοντας πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων πιο σοβαρά τη δικηγόρο Ελευθερία Τομπατζόγλου, συνήγορο πολιτικής αγωγής από την πλευρά της οικογένειας του Παύλου Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής. ..." (πηγή: Ατέχνως)
 
Αυτοί είναι οι χρυσαυγήτες, αυτοί είναι οι φασίστες νεοναζί που αλωνίζουν σε γειτονιές και μες στη Βουλή!


Όταν κάποιοι όμως εξισώνατε ένα εκατομμύριο κόσμου στο συλλαλητήριο ως "φασίστες" και τους ταυτίζατε με τους δολοφόνους της ΧΑ, όταν κάποιοι διαφημίζατε τα ποστ του Κασιδιάρη και των απογόνων των βασανιστών της Μακρονήσου, μαντέψτε ποιον πολιτικό χώρο αβαντάρατε και προωθούσατε.

Κάποιοι παίξατε τέλεια τον ρόλο του "χρήσιμου ηλίθιου", αβαντάροντας την ΧΑ και χαρίζοντας τις έννοιες "έθνος", "Ελλάδα" και "πατρίδα" στους νεοναζί. Προσπαθήσατε να τα βάλετε με τον Μίκη και γίνατε κολλητοί του Κασιδιάρη! Κάποιους, σας τύφλωσαν τα συμπλέγματα και ο φθόνος σας, εξαιρώ τις αναπόφευκτες πολιτικές σκοπιμότητες κάποιων, και για να τα βάλετε με τον Μίκη και τον Λαό που συσπείρωσε, συμμαχήσατε με τους χρυσαυγήτες, προωθούσατε την Σελίδα της ΧΑ και γουστάρατε μέχρι και τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (για εσάς τους αριστερόστροφους του Περισσού το λέω) και τα σχέδια του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια στην υπόθεση των Σκοπίων!

Ο αριστερόστροφος Μπογιόπουλος τι θα πει τώρα για την επίθεση στη "Φαβέλα"; Θα βγει να "καταδικάσει" πάλι τους δράστες, όπως έκανε μετά την επίθεση με μπογιές στο σπίτι του ...Μίκη; 
ΕΣΥ Μπογιόπουλε οπλίζεις το χέρι, είτε των μπογιατζήδων ψευτοπαλικαράδων, είτε των νεοναζί, αφού ΕΣΥ προωθούσες στα social media την Σελίδα της Χρυσής Αυγής και τα ποστ του Κασιδιάρη.  

Η παρακάτω φωτογραφία αποδεικνύει του λόγου το αληθές.


Αυτά έγραφε ο κος Μπογιόπουλος και δήλωνε και τη "θλίψη" του! Και στα σχόλια από κάτω κάθε αριστερόστροφο ρετάλι κατηγορούσε τον Μίκη, με αφορμή τις δημοσιογραφικές αλητείες του Νίκου Μπογιόπουλου, ο οποίος είχε καθαρή εντολή να "λερώσει" τον Μίκη, μετά τις εκατοντάδες χιλιάδες Λαού που συσπείρωσε!


Πίσω από την επίθεση στο σπίτι του Μίκη όμως, ηθικός αυτουργός ήταν ο Νίκος Μπογιόπουλος και ο Αυριανισμός που πρεσβεύει και υπηρετεί. 

Πίσω από τις επιθέσεις χρυσαυγητών, είναι ο κάθε εθνομηδενιστής που χαρίζει την "πατρίδα" στους νεοναζί. Είναι το κάθε αριστερόστροφο εθνομηδενιστικό Κόμμα που χαριεντίζεται μες στη Βουλή με τους νεοναζί της ΧΑ και στέλνει κατά χιλιάδες τους πολίτες/ψηφοφόρους στα ακροδεξιά Κόμματα.

Ξυπνήστε και αναλάβετε τις ευθύνες σας, πριν έχουμε κι άλλα θύματα από χέρια ναζιστών.

Ο Σπινθήρας
info@theodorakism.gr 

Σχόλια

  1. Τον Μίκη δεν μπορεί να τον λερώσει κανένας. Αξίωμα. :-)
    Το πρόβλημα όμως είναι: Οι επικριτές του Μίκη έχουν τα ΜΜΕ και βγαίνουν και τον κατηγορούν δημόσια. Από την άλλη όμως ο Μίκης στερείται από τους ίδους τους επικριτές του το δικαίωμα να απαντήσει στις κατηγορίες δημόσια. Αντίθετα, όλοι οι βουλευτές, υπουργοί κλπ, όταν κατηγορούνται για κάτι έχουν την ίδια στιγμή πρόσβαση στα ΜΜΕ να απαντήσουν, ακόμα και οι βουλευτές εκφραστές του ναζισμού. Ο Μίκης δεν το έχει αυτό το δικάιωμα. Δηλαδή ο Μίκης εξαιρείται (από τους επικριτές του) από τις δημοκρατικές διαδικασίες, για τις οποίες αγωνίστηκε για να υπάρχουν σήμερα.
    Θα μπορούσε ο κάθε δημοσιογράφος να καλέσει τον Μίκη να καταθέσει την άποψή του δημόσια. Δεν το κάνουν και τον φιμώνουν. Ποιοι; Οι ίδιοι οι υπερασπιστές των δημοκρατικών δικαιωμάτων!
    Αλλά θα πρότεινα να μην ασχοληθούμε άλλο τους επικριτές και τους υβριστές του Μίκη, γιατί η πλειοψηφία του κόσμου είναι με τον Μίκη. Οι σοβαροί άνθρωποι που έχουν χιούμορ (μόνον ένας σοβαρός και ώριμος άνθρωπος μπορεί να έχει χιούμορ) κατάλαβαν τον σαρκασμό του Μίκη.Οι σοβαροί άνθρωποι κατάλαβαν τί εννοούσε με το "αριστερόστροφος φασισμός". Οι σοβαροί άνθρωποι αποκαλούν την ομιλία του κορυφαία.
    Κι όταν λεω σοβαροί άνθρωποι εννοώ όλους εκείνους και όλες εκείνες που δεν είναι ετερόφωτοι, που είναι αυτόφωτες προσωπικότητες, δηλαδή Άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.